Om ErgonomiHuset

Den 2. januar 2014  åbnede ErgonomiHuset. Det er en moderniseret udgave af HØGSBO Kontor og Arbejdsmiljø som jeg startede i 1995.
 
Jeg har i over 25 år hjulpet med rådgivning, salg og service, samt opstilling af korrekte og ergonomiske løsninger til kontoret.
 
Vores målsætning her hos ErgonomiHuset er at være din foretrukne sparringspartner indenfor ergonomi og arbejdsmiljø.

Vores sortiment spænder vidt lige fra ergonomiske mus, ergo-stole til færdige kontormiljøer.
 
Vi fokuserer på den rette vejledning og det rigtige produkt, mennesker er forskellige – og ligeledes er behov, derfor tager vi udgangspunkt i netop dig.
 
Vi har altid ydet en seriøs rådgivning samt troværdig og personlig service.
 
I forbindelsen med åbningen har vi fået oprettet en webshop, som i løbet af den kommende tid vil blive fyldt med mange spændende nye produkter. Her er du velkommen til at oprette en konto, så du kan handle, uden at en konsulent skal blandes ind i indkøbet.
 
Ligeledes i forbindelse med åbningen af ErgonomiHuset, har vi fået tilknyttet nogle af Danmarks dygtigste specialister inden for områderne fysisk arbejdsmiljø, psykisk arbejdsmiljø samt træning og massage. se under samarbejdspartnere.

ErgonomiHusets kvalitetsprodukter skaber et sundere arbejdsmiljø. Med vore produkter og specialkendskab kan du reducere dine omkostninger i form af sygdom og rehabilitering.

Der er mulighed for at afprøve flere af vores produkter uden beregning, skriv blot til info@ergonomihuset.dk.

Vi ser frem til et rigtigt godt samarbejde 


 Med venlig hilsen
 Peter Høgsbo
 Ejer.