Åbning af ErgonomiHuset

Oprettet d.

 

 

Åbning af ErgonomiHuset

Januar 2014.
 
Kære kunder og samarbejdspartnere.
 
Efter 7 år hos TestLab System A/S, åbner vi den 2. januar 2014 ErgonomiHuset. Det er en moderniseret udgave af HØGSBO Kontor og Arbejdsmiljø som startede i 1995.
 
Vi har i næsten 20 år hjulpet med rådgivning, salg og service, samt opstilling af korrekte og ergonomiske løsninger til kontoret.
 
Vores målsætning her hos ErgonomiHuset er at forsætte med at være din foretrukne sparringspartner indenfor ergonomi og kontor. Vores sortiment spænder vidt lige fra papirkurve og ergonomiske mus til komplette kontoropstillinger.
 
Vi fokuserer på den rette vejledning og det rigtige produkt, mennesker er forskellige – og ligeledes er behov, derfor tager vi udgangspunkt i netop dig.
 
Vi lægger vægt på den seriøse rådgivning samt troværdige og personlige service.
 
I forbindelsen med åbningen har vi fået oprettet en webshop, som i løbet af den kommende tid vil blive fyldt med mange spændende nye produkter. Her er du velkommen til at oprette en konto, og opnå endnu bedre priser.
 
Ligeledes i forbindelse med åbningen af ErgonomiHuset, har vi fået tilknyttet nogle af Danmarks dygtigste specialister inden for områderne fysisk arbejdsmiljø, psykisk arbejdsmiljø samt træning og massage.
 
Der er mulighed for at afprøve flere af vores produkter uden beregning.
 
Vi ser frem til godt samarbejde, og ønsker alle et rigtig Godt Nytår.

 
 
Med venlig hilsen
Peter Høgsbo
Ejer.