Ergonomi i øjenhøjde

Contour Laptop RiserEn sund kropsholdning er en af nøglerne til at forebygge smerter og arbejde effektivt foran computeren i mange timer.

Contour Designs ergonomiske kontorudstyr passer til alle, der arbejder mange timer på kontoret eller hjemme. Kombinationen af RollerMouse og Balance Keyboard har vist sig som ideelle værktøjer til at lindre smerte og ubehag og hjælpe brugere over hele verden med at opnå en sundere og bedre arbejdsdag.

Contour Design introducerer nu den helt nye Laptop Riser, der passer perfekt til dit ergonomiske setup – uanset om du arbejder på kontoret eller hjemme. Med Laptop Riser kan du hæve din laptop eller tablet til øjenhøjde og derved sikre, at du bevarer en sund og naturlig arbejdsstilling. Dette forebygger spændinger og smerter i nakke, skuldre og ryg, så du kan arbejde komfortabelt i mange timer foran computeren.

Laptop Riser perfekt løsning til skærm nummer to

Hvis du arbejder mange timer på kontoret, har sandsynligt allerede en stor skærm, en mus og et tastatur. Mange kontormedarbejdere bruger deres bærbare computer som ekstra skærm, og med en Laptop Riser er det endnu nemmere. Det robuste aluminiumsdesign er i høj kvalitet og fylder minimalt på dit skrivebord, hvilket lader dig fokusere på det, der er vigtigt: at løse dine opgaver uden smerter og ubehag. Køb her

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ROLLERMOUSE MOBILE NYHED

ROLLERMOUSE MOBILE mindre størrelse – samme høje funktionalitet Som følge af COVID-19 er vi blevet mere mobile i vores arbejds-setup. Det stiller krav til vores udstyr! Til det formål lancerer Contour nu deres nye, trådløse og ergonomisk korrekte RollerMouse mobile. RollerMouse mobile har samme høje funktionalitet, som man kender fra de klassiske RollerMouse modeller, mens dens kompakte størrelse gør den nem at have med. Så uanset om man arbejder hjemme, på kontoret eller skiftevis lige i øjeblikket, kan man gøre det uden smerter og ubehag. Den brede rullestang sikrer, at man automatisk varierer arbejdsstilling, så man undgår de mikrobevægelser, der kan føre til musearm og spændinger i fx nakke og skulder. Samtidig får man høj præcision og mulighed for personlige indstillinger – præcis som i Contours øvrige RollerMouse modeller. Køb her